Meer Andalusië Blog


Zorgeloos in Andalusië: Verzeker je caravan


In het dagelijks leven moet je goed verzekerd zijn, op reis is dat zo mogelijk nog belangrijker. Andalusië is daar natuurlijk geen uitzondering op, dit prachtige gebied in Spanje verken je het best per auto en je caravan neem je dan gewoon mee.

Zorg uit handencaravan andalusie uitzicht
Veel mensen zien een caravan als een symbool van vrijheid, maar vergeet niet dat je ook een extra zorg hebt. Stel bijvoorbeeld dat je gloednieuwe caravan, die toch een flinke duit heeft gekost, gestolen wordt in het buitenland of beschadigd raakt door een ongeval. Een aparte caravanverzekering (naast je bestaande reisverzekering!) neemt je veel zorgen uit handen en vergoedt tot wel vijf jaar lang de nieuwwaarde van je geliefde sleurhut.

Weer of geen weer
Kamperen met je verrijdbare vakantiehuis is heerlijk, maar het weer zit niet altijd mee. Nu zal het je in Andalusië niet snel overkomen, maar in andere delen van Europa wil het nog weleens goed hagelen. Zo'n hagelbuitje kan dramatische gevolgen hebben voor het dak van je caravan, maar gelukkig is die ook verzekerd bij schade door weersomstandigheden! Is het niet het weer, maar zijn het grijpgrage handen van dieven, dan heb je geluk wanneer je verzekerd met InShared door Andalusië trekt, ook je inboedel is namelijk aanvullend te verzekeren.

Hulp op locatieflamenco dansen andalusie
Een bijkomend voordeel van een verzekerde caravan is dat je geholpen wordt wanneer je dat nodig hebt, ook in het buitenland. Is je caravan bijvoorbeeld zwaar beschadigd geraakt op een camping in de buurt van Sevilla, dan komen de verzerkeringsexpert ter plekke je bijstaan. Toch een veilig idee om in je achterhoofd te hebben.

Op vakantie gaan is even je zorgen vergeten, trekt dus ook zonder zorgen het prachtige landschap van Andalusië in met een fijne verzekering achter de hand!

#caravan#verzekeren#spanje#schade#reisverzekering

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 06 Feb 2013

Meedoen?