Meer Andalusië Blog


Rondreis Andalusië


Hoe klinkt het in de oren? Een heerlijke rondreis Andalusië voor twee personen of voor het hele gezin? Veel mensen zouden hier meteen hun bed voor uitkomen om deze mooie reis te mogen maken.

Een Rondreis Andalusiëandalusie uitgaan en dansen
Andalusië is een regio in Spanje, het is één van de 17 autonome regio?s. Er wonen ongeveer 8.450.000 mensen. De hoofdstad van dit prachtige gebied is Sevilla. Het stierenvechten en de flamenco, twee veelvoorkomende clichés van Spanje, de oorsprong hiervan ligt in Andalusië. Gedurende een rondreis Andalusië kom je veel tegen, zowel natuur als cultuur zullen je versteld doen staan. Het is heerlijk om hier naar toe te gaan met het hele gezin, voor kinderen is het hier namelijk ook heerlijk. Maar je kunt ook met zijn tweeën kiezen voor de rondreis Andalusië.

Wat is er te doen tijdens uw rondreis in Andalusië?
Gedurende uw rondreis is er volop vermaak. Er kan gekeken worden naar de flamencomuziek, als het een beetje mee zit kun je zelf ook de dans leren. Wist je dat Andalusië het land is van de sherry? rondreis andalusie geweldige omgevingDeze druiven worden verbouwd in de buurt van Jerez de la Frontera. Hiervoor worden meestal twee druivensoorten gebruikt, namelijk de Palomino en de Pedro Ximénez.

Het is een veelgebruikte traditie om tapas te eten, wanneer je sherry drinkt. De kleine hapjes horen echt bij Spanje en kom je tijdens de rondreis Andalusië dan ook vast en zeker tegen. Geniet daarom tijdens de rondreis Andalusië van alle mogelijkheden en doe mee met de lokale bevolking, dan pas kom je echt het één en ander te weten over de cultuur.

Welke kant uw vakantie in Andalusië ook op gaat kun je zelf beslissen, maar je kunt ook deelnemen aan een bestaande reis met een reisleider, die je gedurende de rondreis Andalusië de mooiste plekjes van het land laat zien.

#rondreis#andalusie#stierenvechten#flamenco

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 17 Jan 2013

Meedoen?